Har inte gjort så mycket i veckan.. Men har ju faktiskt hunnit med en sväng till Linköping med Bea, vi gick på stan och käkade lunch på Hälsofreak. Ett nytt favvoställe for sure. Ville äta allt som fanns där inne men det slutade med en kycklingwrap och en acai och hallon smoothie.

 

Har även varit barnvakt hela TVÅ gånger. Just nu är mina kusiner här och hälsar på (ni kan se mollie längst ner till höger), men jag har även varit barnvakt åt Maxi med Bea. Ju mer man umgås med barn, desto mer gillar man dem.

 

Var ju på bio också med syrran och Beatrice och såg The Heat, vet inte om jag redan berättat det men den filmen var i varje fall så jävla rolig. Ni borde verkligen gå och se den. Vill typ se den en gång till haha.

 

Nu ligger jag och tittar på suits efter en fantastiskt god laxlunch (recept kommer imorgon).

Ikväll ska jag ta en till powerwalk och sen blir det tacomys. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna