Har haft en supermysig födelsedag. Började med en superfrukost, drog sedan en lunch med mormor och morfar inne i stan och sen har jag fotat med min nya kamera och försökt lära mig den. Nu ska jag ut och springa och sen vankas det god middag. Ska förbereda lite inför min fest på lördag också. 

 

På lördag kommer nämligen en massa fina tjejer hem till mig för lite drinkar, plockmat och fest. Det ska bli så roligt och det blir ju lite som både en tjejkväll, en födelsedagsfest och en avskedsfest så det ska bli väldigt kul.

 

 

Nu håller jag på och pratar lite med Maddy och har fått jättefina grattishälsingar ifrån henne och hennes familj. De är så söta och ska till och med fixa en liten fest till mig när jag kommer. Hur gulligt? Längtar så efter att få träffa min lilla familj i Australien. Det är bara 13 dagar kvar…

 

Har redan börjat packa, för att packa för ett halvår på andra sidan jorden är inget man gör dagen innan känner jag. Dock så är det så himla svårt. Alla säger åt mig att jag bara ska packa ner mina favoritsaker och sen köpa resten och det känns väl ändå rätt fair. Men har ju så många favoriter i garderoben så då har vi ju ett till problem. Men försöker tänka att allt löser sig hehe.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna