Sitter och äter min absoluta favorit-combo all times. Det är alltså turkisk yoghurt, valnötter, banan och xocai choklad (den nyttiga chokladen min mamma säljer). Har inte gjort så mycket idag förutom att lägga upp lite grejer på min instagrambloppis, fixa inför klädförsäljningen jag och tre andra tjejer ska ha på söndag här i Norrköping på Somewear and friends mellan klockan 12-15. Berättar mer om det ikväll men you better be there!

 

Har även rivit ur allt i min resväska för att packa om IGEN, vet inte hur många gånger jag packat ner saker, tagit bort saker, packat ner saker igen osv. Det är så otroligt svårt att packa så ni anar inte. Men nu känns det som att jag har koll faktiskt så det känns bra. Kan dock inte fatta att jag åker snart. Att jag tar mitt pick och pack och faktiskt flyttar till Australien i 8 månader. Hur ballt egentligen? Fan vad grym jag är! Well, vi hörs sen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna