Hur har det gått med matlagningen sweeties?

 

Jag själv har inte lagat mycket mat den här veckan utan mer snacks och bröd och sådant. Men har dock varit väldigt duktig och gått milen flera gånger plus varit ute och sprungit en del. Egentligen ska jag ju inte springa så mycket men nu innan Australien så har jag gjort det eftersom det känts ganska ovärt att binda upp sig på ett gymkort. Ska komma igång med det när jag kommer ner istället tänkte jag.

 

I vilket fall så känner jag själv att jag har förändrats jättemycket under den här månaden. Har varit piggare och gladare och bara mår så himla bra i kroppen hela tiden. Har faktiskt inte ätit något onyttigt alls förutom kladdkakan jag åt när jag hade min födelsedagsfest. Är därför så jävla stolt och nöjd över mig själv och bara känner att jag kommit igång as bra. Nu gäller det ju bara att hålla det här i Australien men jag tror faktiskt inte alls att det kommer bli några problem. Då jag trots att det är dyrare med hälsosammare mat kommer köpa det.

 

 

Annars så har jag ju inte tänkt att det blir mer träningsinspo på söndagarna nu eftersom att jag sa att vi skulle köra en månad vilket vi nu gjort. Men eftersom att ni gillar det så mycket så kommer jag absolut fortsätta lägga in det. Men lite då och då som förut. Vet inte alls hur mina inlägg kommer se ut nu när jag kommer ner till Australien men förhoppningsvis så ska jag köra på så gott jag bara kan om inte bättre och mer.

 

Men ni som kommit igång med träningen lite nu den här månaden. Hur har det gått för er? Märker ni någon skillnad fysikst eller psykiskt? Hur känner ni er i kroppen och i välmåendet? Klarar ni att springa snabbare eller längre än vad ni gjorde i början? Känns det lättare att komma ut på morgonen än vad det gjorde den första gången? Är så himla nyfiken. Ni måste berätta mer. 

 

 

Och till er som inte har kommit igång än. Börja bara. Tänk inte ”ska jag träna eller ska jag inte” bara kör istället. Jag vet att det kan va skit tungt i början men när väl kommer över första trappsteget så blir det lite lättare, när du sedan kommer över det andra så blir det lite mer lättare och när du sen kommer över det tredje så kommer du känna att du har flow. Det gäller bara att komma över den där första jobbiga biten och sen flyter det på.

 

Se till att eran träning är rolig också. Att ni tycker att det är kul och att ni nästan längtar tills det är dags. Jag älskar ju bodypump och styrketräning överlag och brukar längta varje gång jag ska iväg och träna. Självklart inte alla dagar, men de flesta. Och de gångerna jag inte känner mig motiverad eller taggad så tänker jag alltid på den sköna känslan efteråt och hur stolt jag kommer vara över mig själv som faktiskt tränade även fast jag inte alls kände för det.

 

P.S. Glöm inte att kika in på bloggen om några timmar.

Det kommer nämligen upp en tävling då som ni inte vill missa.

 

Lycka till nu lovies! Kan jag, så kan ni också.

Visa alla att ni också klarar det, puss.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna