Håller på och packar det sista inför Australien. Flyget går tidigt imorgon så ska upp redan ikväll till Stockholm. Vet inte hur det här känns. Är varken glad eller ledsen känner liksom ingenting. Jättekonstigt. Men fatta att jag ska vara i Australien till maj nästa år, 8 månader! Det känns så sjukt och overkligt och konstigt. Det går liksom inte att beskriva känslan jag känner just nu. Känslan att man tar sitt pick och pack och drar liksom och att min resväska kommer det vara det enda jag har.

 

I vilket fall så ville jag bara visa er vad jag brukar ha i handväskan när jag reser. Har alltid hörlurar, det är ju ett MÅSTE. Brukar också ha lite snacks och en neccessär med basic smink, tandborste osv. Har också alltid handsprit och läppglans så man kan fräscha till sig lite och en dagbok och ett anteckningsblock. Sen självklart passet, plånboken och ett par solisar också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna