Gjorde en god smoothie på hallon, banan och min nya favorityoghurt all times. Det är en grekisk yoghurt med persika och apelsin som är så god att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ska ta en bild på förpackningen någon dag så ni kan se vilken det är. Tror ej den finns i Sverige men för alla er andra svenskar i Australien, you gotta try it.

 

Annars så satt jag hela morgonen och tittade på nyheterna. Det är ju över hundra hus som brunnit ner här i NSW i Australien och det är så jäkla tragiskt. Folk har packat ner sina foton och allt annat viktigt och är beredda för att åka ifrån sina hus liksom. Usch, hoppas verkligen inte att det händer något här där Maddy bor. Det är dock en skogsbrand ca 30 minuter härifrån…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna