Någon som har en drömfångare över sängen? Maddy har nämligen en över hennes säng och sen jag har kommit hit så har jag kommit ihåg mina drömmar varje natt vilket jag verkligen inte brukar göra. Det är lite obehagligt faktiskt. Vaknar flera gånger per natt också och ligger och vrider och vänder på mig. Tror inte jag sovit en natt utan att jag vaknat vilket också är jätteovanligt.

 

I vilket fall så ska vi idag åka och shoppa en varsin härlig outfit inför festivalen fat ass butter som jag och Maddy ska ta ett partytåg till på lördag. Gym class heroes och min älskade Travis är där och kör. Så längtar sååååå till att få höra cookie jar. Det är typ höjdpunkten på festivalen tror jag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna