Här kommer lite snapshots ifrån den här helgen. De första bilderna är ifrån i fredags, de andra ifrån i lördags och de sista ifrån igår hemma hos oss i Avoca. Gårdagen slutade med att vi stannade hemma istället då killarna hade massa killar här. Vi beställde pizza och killarna dansade och sjöng till ”a thousand miles” vilket typ var höjdpunkten på hela kvällen.

 

Annars så vaknade jag imorse av att det låg killar utspridda överallt i hela huset. Det låg killar i soffan, i fåtöljerna, under trappen och aa ni fattar. Vi borde verkligen skaffa extra sängar och extra madrasser för nästa gång är det jag och Linnea som vill ha en tjejkväll. Men men, nu ska jag äta lite frukost och utmana någon av killarna på FIFA då jag är så jävla grym på det. Vann över Dylan (en av våra roomies) sist, men de kanske var för att han var The Central Coast och jag var Barcelona haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna