Eftersom att det inte blev någon sömn alls inatt utan vi tog tåget hem vid sex imorse så har vi iprincip precis vaknat (klockan är 17.30) haha. Sydneys uteliv har verkligen levererat och satt sina fotspår och The Ivy var galet trots att det var torsdag. Hade verkligen en av de roligase utekvällarna i hela mitt liv igår och kan inte sluta skratta åt alla bilder och filmer jag har på mobilen och åt hur trötta vi var imorse när vi sprang hem i spöregnet med alla våra saker och jag höll på att bryta benet minst tre gånger.

 

Jag, Maddy och Linnea åkte ju som sagt till Sydney igår för att gå ut med tre stycken andra svenska tjejer som bor i Glebe. När vi kom dit gick vi till Coles och handlade ingredienser för tacos och dricka inför kvällen. Sedan gick vi och käkade choklad på Max Brenner. När vi kom tillbaka började vi fixa oss och sen lagade vi tacos och började korkade upp vinflaskorna.

 

När klockan närmade sig elva så tog vi bussen till klubben The Ivy, lyckades tränga oss före alla i kön, hamnade i DJ båset och stannade där tills stängning. Såg därför inte ens övervåningen på klubben men vad jag såg av The Ivy var så fett. I mitten av dansgolvet på våningen där vi hängde fanns det en stor pool och där kör de även dayclubs på söndagar som jag så gärna vill på. Men hade verkligen the time of my life igår och vi kommer troligtvis hänga på The Ivy mycket, mycket mer då vi också fick VIP-kort när vi lämnade stället barfota och lyckligare än någonsin.

 

P.S. Mer bilder kommer och om ni tycker det är roligt att läsa lite mer invecklade texter vad vi gör och hur allt är. Let me know så ska jag bli bättre på att skriva och berätta saker för er.

 

XOXOXOXO

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna