Beyonce, är för er som inte vet en av mina största förebilder. Hon är så jävla grym. Så himla magisk. Så himla vacker. Och hennes låtar ger mig alltid så mycket power och så mycket styrka om jag är lite nere. En dag vill jag också vara som henne. Inspirera som henne. Jag vill vara en inspiration för andra, göra andra glada och få andra att känna sig bra och fina precis som dom är.

 

Efter lite tankar om kärlek vill jag därför tillägna detta inlägg till er tjejer som fått ert hjärta krossat därute och försöka få er att förstå att ni är så jävla bra exakt som ni är för… Fina, vackra, smarta, duktiga, underbara, fantastiska du. Du som älskar så stort och så mycket. Du som känner så mycket, ger så mycket och vill så mycket. Jag vill att du ska veta att du är den absolut finaste människan på hela jorden. Att du är värd den allra bästa och det allra bästa. Att du kommer få allt du vill ha så länge du fortsätter att tro på dig själv, fortsätter att skratta och fortsätter vara ditt bästa jag så ofta det bara går.

 

För vet du vad? Du är värd han som dör för dig. Han som gör allt för dig. Han som aldrig, aldrig någonsin släpper taget om dig. Han som älskar varenda sekund med dig. Han som aldrig någonsin skulle såra dig. Han som älskar dig för den du är. Han som varje dag visar dig sin uppskattning och kärlek. Han som är livrädd för att förlora dig. Han som får dig att känna dig som världens vackraste människa på hela jorden och han som endast vill vara med dig, bara dig.

 

Jag vill inte att du ska vara ledsen över någon som inte värdesätter dig över allt annat. Och jag vill inte att du ska vara med någon som inte är beredd att gå lika långt som dig. Lova mig därför att aldrig någonsin, aldrig, aldrig, någonsin nöja dig. För både du och jag vet att att han, han som skulle dö för dig och som aldrig skulle släppa taget om dig, han finns där ute någonstans. Och när ni finner varandra så kommer du förstå.

 

Ta hand om er mina hjärtan, det blir bättre.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna