Efter att ha kollat igenom en massa med mysiga julbilder så önskar jag verkligen att jag bara kunde vara hemma över jul, i några dagar för att få lite snö på julafton. Det är verkligen så mysigt och julstämningen blir helt annorlunda jämfört med här i Australien. Har ju knappt någon julstämning alls trots att killarna pyntat huset så fint.

 

Det skulle va så mysigt att bjuda hem tjejkompisarna på glögg, pepparkakor för en mini-julafton och lyssna på julmusik. Och äta ett svenskt traditionellt julbord. Firade ju faktiskt inte jul hemma förra året heller så det känns som att det var så länge sedan det var jul för mig. Visst hade jag en supermysig julafton förra året också men det blir ju ändå inte på samma sätt som hemma. Oh well, det jag ville säga var att ta vara på den här månaden nu. 

 

P.S. Första luckan i julkalendern kommer upp senare i eftermiddag. 

Stay tuned babes, det ligger något riktigt fint och väntar xxx

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna