1. Träna på morgonen

Att träna på morgonen kommer verkligen på plats nummer ett. Det är så lätt att det inte blir av annars för att man skjuter upp det eller för att någonting roligare kan dyka upp att göra under kvällen. Försök därför att gå en promenad eller spring en löprunda på morgonen. Det kommer vara så värt att gå upp en timme tidigare för att få lite motion.

 

2. Skaffa dig en träningskompis

Att ha någon att träna med kommer på plats nummer två. Det är verkligen sjukt motiverande att köra tillsammans med någon annan och du kan ju inte heller skippa eller skita i en bestämd tid med din kompis bara för att du inte riktigt känner för att träna idag.

 

3. Gå på pass

Att gå på pass och olika klasser kommer på plats nummer tre då det är så sjukt roligt och peppande. Älskar också när någon säger åt mig vad jag ska göra när det gäller träning, för då är det ju bara att göra det och ge sig fan på att man klarar det eftersom att alla andra klarar det. Mitt favoritpass är helt klart body pump. Ni måste bara testa det.

 

4. Föreställ dig känslan efteråt

På plats nummer fyra kommer ”föreställ dig känlsan efteråt”. Alltid när jag vaknar upp och känner nä, vill verkligen inte springa idag så brukar jag alltid föreställa mig hur bra jag kommer må när jag kommer hem och hur gott det kommer bli med frukost. Jag brukar också tänka att det kommer kännas så mysigt att efter duschen sedan sätta på mig myskläderna och lägga mig och se en film om jag har varit ute och rört på mig. And it’s working all the time.

 

5. Sätt inte upp för höga mål

På femte och sista plats kommer sätt inte upp för höga mål för guds skull. Sätter du upp för höga mål som du inte kommer klara av så kommer du tappa motivationen innan du ens hunnit blinka. Börja lagom och öka sedan successivt. Det är verkligen jätteviktigt att vara realistisk när det kommer till träning. Keep that in mind.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna