Agerade fylle-chaffis igår åt killarna och hängde på The Beery hela kvällen. Jag och Linnea körde nyktert så vi chillade runt med en varsin vatten och sa att det var vodka haha. Gulligaste igår var väl när en kille kom fram till mig och började sjunga ”You look kind of cute hey, in that polka dot bikini girl” hahaha. Dog. Nu är det dags för body pump!!

 

Och just det, imorgon kommer min familj! Är så himla taggad på att visa dom runt men först ska vi ju åka till Noosa och Queensland. Önskar att min mormor och morfar och farmor och farfar också kunde vara här i Australien och fira jul med oss men de får vara hemma och vara hundvakt åt våra hundar istället. Det blir ju lite utav en win win situation för dom ändå, hundarna behöver inte fira jul själva och inte gamlingarna heller.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna