Det börjar närma sig slutet för The Most Aussome Job – nämligen att Instagramma för hårdvårdmärket AUSSIE så om du är sugen på att åka till Australien eller befinner dig här – you better apply now!!!

 

Har ju som ni säkert inte missat världens bästa jobb just nu i Australien då jag Instagrammar för Aussie på deras Instagram @aussiehairofficial (följ följ följ). Det enda jag gör är att ta 20st härliga bilder på palmer, stränder, hår och Aussies hårdprodukter varje vecka  skickar in till Aussie och DU kan nu få göra exakt samma sak.

 

För att se mer om hur man går tillväga för att ansöka om The Most Aussome Job, gå in HÄR!!!! And you better do it quick för de behöver ha din ansökan senast 15 december. Glöm inte heller att checka in Aussies tumblr för inspiration.

 

See ya,

xxxx

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna