Har haft en fantastisk dag faktiskt. Började morgonen med att surfa, åkte sedan och plockade upp Maddy på flygplatsen, kom hem, åt lunch, drog ner till beachen och spenderade några timmar där. Sen tog vi en sväng ner på stan för att kolla lite i butiker och då köpte jag klänningen ni ser på bilden ovan. Och sen var det dags för middag, det blev indiskt och thai ikväll ute på balkongen och nu sitter jag och Maddy här och bloggar. Hon har precis startat en blogg och ni hittar den HÄR.

 

Man kan förövrigt säga att det blev lite kändisspotting idag. Lorna Jane var tydligen här i Noosa i Lorna Jane butiken precis innan vi gick in dit. Önskar verkligen att vi fått träffa henne. Det hade varit så roligt och så ballt. Men vem vet, vi kanske ser henne på beachen imorgon? Noosa är ju trots allt inte så stort direkt. Xxxx

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna