Surfade imorse också. Denna gången på mycket högre vågor och långt ute och det var så roligt. Jag trodde aldrig att jag skulle ge mig ut så långt ut som jag gjorde idag eller att jag faktiskt skulle våga surfa igen överhuvudtaget. Jag är så stolt över mig själv. För jag har inte bara surfat, jag känner att jag är påväg att overcome my fear for water and big waves as well. Det är ju faktiskt bara att dyka under de stora vågorna. Självklart ska man ha respekt för vattnet men det är inte så farligt som jag föreställt och inbillat mig själv att det skulle vara.

 

Känslan att komma upp på surfingbrädan i en våg är magisk. Man bara glider med vattnet och det är så värt att allt hårt arbete när man väl kommer upp där i några sekunder och glider med. Om ni någon gång åker till Australien, eller någon annanstans där det är bra vågor för att surfa. Testa. Ni måste testa. Jag är så glad att jag vågat göra det här och jag är så jävla stolt över mig själv. Positive thinking for the president, jag klarar allt, bara jag vill.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna