Efter en mycket god middag på Vapiano här i Surfers Paradise så gick vi till frozen yoghurt stället Yoghurt City och unnade oss (något jag egentligen inte behöver göra). I vilket fall så var det jättegott men nu känner jag mig som en uppblåst ballong som snart kommer spricka medans jag ligger här i loungen och bloggar.

 

Drog en surf imorse också som sagt men vågorna var så messy och stora att det inte varade allt för länge. Haha, var ganska rädd där ett tag. Det var verkligen höga vågor och alltid när surfinstruktören säger ”Dive under” så går hjärtat i 110 trots att jag vet att det kommer gå jättebra. Det är även en sån kick när han säger ”Okay, here comes the wave, are you ready?” och så kör man. Ska verkligen lära mig surfa här borta nu.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna