Och där fick ni två bilder ifrån morgonpromenaden här i Surfers Paradise. Gick längs med stranden i en och en halvtimme. Finns det ens någon bättre start på morgonen? Jag tror inte det. Blir förövrigt så himla inspirerad av att äta hälsosamt och träna när jag är här i Australien då det finns så otroligt många människor med snygga och vältränade kroppar här.

 

Hela tiden när jag bestämmer mig för att sätta igång så blir jag sjuk. Vet inte vad det har varit med mitt immunförsvar det senaste året/ åren. Ända sen jag hade lunginflammation för två år sedan så blir jag jättelätt sjuk vilket är mycket konstigt. Kan vi försöka ändra på det kanske? Vill ut och springa på morgonen istället för att gå.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna