Åkte ju som sagt till regnskogen igår och badade i vattenfall/ bergspooler. Det var så fint och jag önskar verkligen att jag kunde visa er hur det såg ut för bilder blir ju aldrig som det ser ut i verkligheten. Men det var som sagt underbart där.

 

Stället vi åkte till hette Corrumbin Creek och det ligger ca. 1 timmes bilresa ifrån Surfers Paradise. Fanns även en waterslide i ett av vattenfallen som man kunde åka. Alltså en waterslide gjord av naturen och ett vattenfall om ni fattar vad jag menar.

 

Did a daytrip to the rainforest yesterday to have a swim in some waterfalls we had been recommended to go to. It was so pretty. The place we went to is called Corrumbin Creek and it’s about 1 hour drive from Surfers Paradise. There was also a waterfall shaped as a waterslide that you could go on which was so cool.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna