Mina absolut fem bästa och snabba små supertips

för hur man håller kosten bra på bästa sätt:

 

Handla aldrig mat när du är hungrig. Inte direkt efter att du har ätit heller för då är man ofta sugen på något sött. Utan någonstans däremellan är det allra bäst att gå och handla mat.

 

Köp bara bra mat och mycket frukt och grönsaker. Har du ingen choklad hemma kommer du inte äta någon choklad heller. Detta tipset är verkligen så bra. Finns det inget onyttigt så äter man ju inget onyttigt heller, eller hur?

 

Säg NEJ till allt sött istället. Ha bara en dag i veckan när du får äta sötsaker annars blir det lätt att man tänker ”en till gör ingenting” eller ”en bulle gör ingenting”. Men tänker du så varje dag blir det ju inte så bra… Ät vad du vill en dag i veckan istället och håll kosten resten av tiden.

 

Drick te eller ät en frukt om du blir sugen på något sött. Te fungerar faktiskt jättebra. Ett glas vatten går också bra i dom här lägena. Det stoppar sötsuget.

 

Välj ett nyttigare alternativ. Är du as sugen på glass och har värsta cravings för det, ta grekisk yoghurt och mixa i dina favoritbär i det samt toppa med lite jordgubbar och blåbär. Lika mumsigt det. Men hälsosammare. Är du andra dagen as sugen på chips, gör dina egna!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna