Var ju som sagt på ett Zoo/ en wildlife park häromdagen där de hade alla märkvärda djur som finns i Australien. Det fanns allt ifrån koalor till alla sorters ormar som finns här. Parken hette Walkabout och ligger ca. en timme utanför Sydney. Det jag gillade mest var att man fick en nära kontakt med djuren och att det inte alls var mycket folk.

 

Went as I told you before to a Zoo/ a wildlife park the other day where they had all the typical Australian animals. You could find everything from koalas to all the different snakes they have over here. The park was called Walkabout and it’s about 1 hour drive north of Sydney. What I liked the most was the close contact you got with the animals. There wasn’t many people there either which was nice.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna