Det är svårt att hålla motivationen och disciplinen uppe så tänkte bara ge er ett enkelt litet tips för vad du och en kompis kan göra. Utmana nämligen varandra. Jag och Linnea har precis börjat med det. Vi har sagt att den första av oss som äter något onyttigt måste bjuda den andra på en drink. Nu kanske inte en drink är det bästa man kan bjuda den andra på då det inte alls är hälsosamt men eftersom vår budjet är rätt tajt så fick det bli så för oss.

 

Du kan exempelvis utmana en kompis i att ni ska gå ut och gå varje morgon och den som inte gör det måste bjuda på middag eller bio eller vad som helst bara för att försöka ha något att sträva emot och tävla lite. Tävlingar är bra ibland. Jag har faktiskt en tävling/ utmaning med min mamma och min syrra nu också som jag bara måste vinna då jag tror att det ligger en resa i vinstpotten. Hur kul? Fortsätt kämpa mina krigare. You can do it.

 

// It’s hard to keep motivated and keep discipline when it comes to eating right and exercise so I just wanted to give you an easy little tip what you can do. Challenge a friend. Me and Linnea has just started with this and it’s so much fun. The first one of us who eat something unhealthy have to buy the other one a drink.

 

You can challenge a friend as well that you have to go for a morning walk 5 times a week and the one who doesn’t do it have to buy the other one dinner or a movie ticket or whatever. Competitions is good sometimes and I actually have a similar competition with my mum and sister as we speak and I think the winner will me giving a vacation somewhere. How awesome? Keep going guys. You can do it //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna