Hade ju som sagt husinspektion idag så det är så himla fint i huset just nu. Det lär knappt hålla en enda dag eftersom att våra room-mates har några kompisar över på öl och FIFA som vanligt haha. Här är två bilder ifrån vårt fina sminkbord dock. Vi har klippt sönder vattenflaskor och teboxar som förvaring och har bla skokartonger med våra underkläder i. That’s what I’m calling living with a budget haha.

// As I’ve already told you we had the house-inspection today so it’s so clean and fresh in the house right now. It will probablly not last for lob though since the boys are having friends over for beer and FIFA tonight but still. Here’s two pictures of me and linneas homemade make up table haha. We have it all organzied with waterbottles what we have cut and we have all of our underwear in shoeboxes haha. That’s what I’m calling living with a budget… //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna