Har inte gjort mycket vettigt det senaste dagarna mer än att legat i sängen och kollat på Paradise Hotel, The Real Housewives of OC och Pretty Little Liars. Eller jo har varit ute och gått två gånger om dagen också och haft Alyce på besök två kvällar men inte så mycket mer har jag gjort då vädret varit dåligt och jag inte orkat göra någonting. Jag och Linnea hade det så kul häromkvällen dock när vi båda låg i sängen och inte gjorde någonting. Älskar att skratta. Det är det absolut bästa som finns.

 

Förövrigt så kommer en tjej ifrån Norrköping som heter Lisa, som jag känner lite halvt hit imorgon. Hon ska bo här ett tag nu när jag åker till Hawaii men innan dess ska vi ju hinna med Australia Day så hon och jag ska på poolparty hos en kompis runt lunchtid och sen får vi se vart vi rör oss mot kvällningen. Linnea jobbar till 6 så hon lär komma och joina oss senare. Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för en promenad och några timmars jobb på kaféet.

 

// Haven’t done anything worth mention the last couple of days. I’ve just been laying in my bed watching tv-series, been going for some power walks and hung out with Alyce kind of. The weather has been so bad so I couldn’t really bother doing anything. Me and Linnea had so much fun the other night though, laughing our asses off. I love laughing. It’s the best thing you can do.

 

But guess what? Tomorrow a swedish friend are coming!! So excited. She is gonna stay here for a bit since I am going to Hawaii but before that we have Australia Day coming up which I am so keen for. Me and Lisa are going to a poolparty in the daytime and then we’ll se were we’re going after that. It will be so fun though. Well, have to go to bed now. Have to get up early to go for a walk and then I have a few hour shift work, xoxo //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna