Blir så ledsen och arg när folk inte kan unna andra lycka och framgång. Tänk om vi alla kunde pusha och hjälpa varandra att lyckas istället för att avundas och försöka förstöra. Vad mycket roligare och bättre vi skulle kunna ha det. Har ni tänkt på det? Istället för att avundas andra tycker jag att ni ska omvandla det till en drivkraft att lyckas ni också. Omvandla avundsjukan till motivation, beröm varandra och använd tiden du lägger ner på att tänka att ”gräset är grönare på andra sidan” åt att göra ditt gräs lika grönt.

 

// I get so angry and sad when people can’t grant other people happiness and success. What if we all could push and help eachother to make it instead of be jealous and try to destroy for others. Have you ever thought of that? You should change your jealousy into a motivation and driving force to make it yourself. Change the jealousy to motivation and praise others and you will feel so much better //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna