Tog inte så mycket bilder igår då jag gick runt med en proppfull väska hela dagen på stan och bara var så jetleggad att jag inte ens orkade le. Vi gick till stranden efter några timmar på stan och somnade innan vi ens lagt oss ner och sov i någon timme innan vi checkade in på vårt hostel vi bor på. Köpte förövrigt finaste mocka-kjolen på Forever 21 som jag ska visa er senare idag (imorgon för er del).

 

Spenderade resten av gårdagen på vårt hostel, lärde kände våra roomies och tog en kvällspromenad längs The Main Street i Waikiki för att strosa runt och kika lite i butiker. Har spanat in världens finaste stövlar som jag bara måste köpa också. Älskar shoppingen i USA. Den är bättre än i Australien.

 

// I didn’t take that much pictures yesterday since I went around like a zombie with my huge bag all day and just felt sick, tired and jet legged. So funny how we went to the beach and fell asleep before we even laid down kind of. Bough a gorgeous skirt in mocha yesterday as well that I have to show you.

 

Spent the rest of the day at the hostel to get to know our room-mates and then we went for a late night walk along the main street in Waikiki to just have a look in some shops. I’ve found such a nice pair of boots as well that I need to buy myself. I love the shopping in USA. It’s better than in Australia //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna