Var ute och sprang i 40 minuter imorse. Så himla skönt var det. Hoppas min hälsa håller i sig så jag kan ta en runda varje morgon. Insidan av mina lår svider så in i satans dock då jag gått upp en del i vikt vilket nu resulterat i att mina lår går ihop och skaver när jag springer. Så ska inhandla ett par till favoritbyxor ifrån VS. Supermodel Capri heter modellen på dom ifall ni undrar.

// Went for an early morning run for 40 minuters this morning which was so nice. So let’s hope my body stays healthy so that I can go for a run every morning here in Hawaii to try to get in shape again. I’ve gained a big of weight which you pobs have noticed so there’s no boxgap at the moment which makes my inner-legs soare so I have to buy some pants today to wear since I almost can’t walk cause it’s hurting so much haha. Yes, I’m feeling exactly like you what the hell??? Haha //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna