Har haft en fantastisk dag på Waikiki. Låg på stranden hela morgonen och sen gick vi och åt yoghurtland lagom till solnedgången som var helt magisk. Så jävla vacker. Sen gick vi och shoppade lite, fick med mig ett par stövlar som jag är helt kär i och så gjorde jag kapets kap på Victoria Secret. Fick mina favorit supermodel capri byxor för 19 dollar!!! Vet ni att dom kostar typ 70 annars? Överlycklig.

 

Nu ska jag ta en dusch och sen ska vi gå och lägga oss. Har ätit grekisk yoghurt till middag och ska upp tidigt imorgon för äventyr uppe i North Shore. Klockan 7 imorgon kommer en buss och hämtar upp mig, Maddy och tre av våra room-mates. Vad vi ska göra kommer ni få se imorgon. Ska hålla det hemligt tills vidare.

 

// Have had an amazing day at Waikiki. We just went to the beach in the morning and then at sunset we had some yoghurtland. The sunset was absolutely magical, I wish you could see what I saw…. After that we went shopping and I bought the gorgeous boots ever. And guess what? Got my favorite Vicotria’s Secret pants for 19 dollars when they usually are 70. Stoked.

 

Now I need to take a shower and then I need to go to bed. Have had greek yoghurt for dinner and need to go up heaps early tomorrow cause we are going to the North Shore for some exciting adventures at 7 am… See you //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna