Ryser så mycket när jag ser detta. Det var verkligen fantastiskt. Ni måste kolla. Ber om ursäkt för kvalitén dock men var tvungen att filma med mobilen på datorn då jag inte kunde lägga in originalfilen på varken youtube eller videofyme och bara inte ville samarbeta med mig.

 

Men hoppas ni älskar den lika mycket som jag. Och btw så är filmerna på oss flmade under det fria fallet vilket är svårt att se och få perspektiv på men vi faller alltså rakt ner mot marken när dom filmade. Waaaaah, sån känsla!

 

// Omg, I get so much goosebumps when I watch this movie. It was so amazing. You have to watch it. Just want to apologize for the quality though but I had to do record the movie on the computer with my phone since the original movie didn’t wanna co-operate. Oh well, I love it anyway. Hope you do it too //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna