Lärde känna några badvakter igår på stranden så vi fick följa med på ett lifeguard party igårkväll på mysigaste stranden som hette Makapu’u vilket var så roligt. Det vara bara locals och badvakter där i princip nämligen så fick testa massa Hawaiiansk mat, lära känna massa badvakter och så var det ett liveband som spelade skön musik.

 

Det var sjukt roligt att få hänga med lite locals och se hur fester går till på Hawaii. Vilket jag ganska snart fick greppet om igår. Det är bonfiers och mycket mat. De hade bland annat bläckfiskar hängande i träden och så åts det massvis med egenfångad fisk. Så gott. När vi sedan kom tillbaka till hostelet följde vi med en av våra roomies till Sheraton för att försöka komma in på en klubb där vid stranden. Det gick inte så bra så det slutade med att vi låg på solstolarna vid infinitypoolen och gjorde massa videos och dansade utanför istället. 

 

// Got to know some lifeguards yesterday on the beach so they invited us to this lifeguard party at this beautiful beach called Makapu’u which was so much fun. It was just locals and lifeguards at the party so we got to try heaps of Hawaiian food and then there was this live band playing as well which was so nice.

 

When we got back to the hostel we followed on of our room-mates to Sheraton to try to get into this club on the beach. It didn’t went very well so we just ended up laying on the chairs by the infinity pool the rest of the night instead, doing videos and dancing outside the club //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna