Blev upphämtade i Waikiki igår runt lunch för att åka upp till North Shore. Direkt när vi kom fram och hade checkat in på vårt Hostel Plantation Village så drog vi bort till Pipeline för att titta på alla surfare och meterhöga vågor. Älskar att ligga på stranden och titta på surfare, så underhållande. Önskar dock att ni kunde se hur höga vågorna var igår, det var helt otroligt. Har aldrig sett något liknande.

 

I vilket fall så liftade vi hem med två killar vi träffade på strandparkeringen. Det var så kul. Satt i bagageutrymmet på en truck och hade händerna i luften hela vägen tillbaka till vårt hostel. När vi sedan kom tillbaka till vårt lilla hus vi bor i så fixade vi oss lite fort för att gå ut och äta middag. Vi hade hört från flera stycken på stranden att Lei Lei’s i Turtle Bay skulle vara the place to be så bestämde oss för att det var dit vi skulle.

 

// We are right now in North Shore and are staying in the Hostel Plantation Village and straight after we checked in yesterday we took our towels and bikinis and walked to Pipeline which is a spot on the beach where it’s massive waves. I have never seen waves like that before.

 

It was a bit of a walk to Pipeline though so on our way back we hitchhiked with two guys we met on the beach-carpark. It was so much fun sitting in the back of a truck just us girls. When we got back to the hostel we decided to go to this restaurant called Lei Lei’s in Turtle Bay. Because everyone we had talked to that day told us to go there since it apparently was the place to be //

 

 

 

Visste dock varken hur vi skulle komma dit eller hem men vi bestämde oss för att lifta igen och efter 5 minuter plockade en medelålders man upp oss vid vägkanten. Tänkte först ”Shit, jag hoppar inte in här” men sen visade det sig att han var jättehärlig och faktiskt Sky Divade med det företaget jag och Maddy Sky Divade med. Och tro mig, tack och lov att vi fick skjuts för det hade tagit oss minst 2 timmar att gå till restaurangen… (bra att man kollar upp sådant innan)…

 

Väl där insåg vi att det var ganska fancy och eftersom att budgeten inte är så jätte tajt så beställde Lulu mat ifrån barnmenyn, Maddy en liten side dish med kokta grönsaker och jag och Kia delade på en Shrip Scampi som var helt amazing. Killen vid bordet bredvid tipsade oss om den och Kia fick till och smaka innan vi beställde från hans tallrik haha. Jag älskar oss.

 

// Didn’t know how to get there or to get back so we just hitchhiked again and after 5 minutes a man picked us up. My first though was ”Shit, I am not going into this car” but he turned out to be so nice and he actually Sky Dived with the company me and Maddy Sky Dived with. And believe me, if we hadn’t hitchhiked the walk would have taken us hours… (something you might look up before)…

 

When we got there we realized it was pretty fancy and since the budget isn’t that wealthy Lulu ordered from the Kid’s Menu, Maddy a side dish of steamed veggies and me and Kia shared a Shrimp Scampi that was absolutely amazing and worth every penny. The guy at the table next to us told us to order it and Kia got to taste it from his plate as well haha. I love us //

 

 

 

På restaurangen träffade vi sedan både killen vi liftat med ifrån stranden och en annan kille ifrån New York som vi också träffade på stranden. De båda hade nämligen tipsat oss om restaurangen också så kanske inte så konstigt att de båda var där. Hamnade sedan i Volcom Pro strandhuset där alla surfare som tävlade i Volcom Pro bor och sov kvar där. 

 

Utsikten vi hade ifrån sovrummet när vi vaknade imorse var helt fantastisk och killarna som vi hängde med dit som bor där var så trevliga. Visade sig nämligen att en av dem ska till Australien idag också för att tävla så som det ser ut nu blir det nog en hook up i Aussie med honom. Har alltid velat se en surftävling och eftersom att vi missade finalen i Volcom Pro, som det var tänkt att vi skulle se, varför inte? Den är i Manly och Maddy tjatade på mig innan vi åkte till Hawaii att jag borde följa med.

 

// At the restaurant we actually met both the buy the hitchhiked with from the beach and another guy we met on the beach that was from New York. Both of them had also told us to go to that restaurant so it wasn’t the biggest coincidence that we met them there but still… And then we ended up staying the night in the Volcom Prop beach house where all the surfers that compete in the Volcom Prop stays.

 

The view from the bedroom this morning was amazing and the boys we hanged with where so nice. And actually one of them is going to Australia today to compete so might catch up with him when we get back. I have always wanted to see a surf comp and since we missed the Volcom Pro finals, why not? The competion is in Manly and Maddy told me to come with her before we went to Hawaii so will probs go //

 

 

 

Vilket fall så liftade vi hem ifrån strandhuset vi vaknade upp i också och sitter vi just nu i ett litet skjul eller vad man kallar det på vårt hostel med lite andra människor. Vi har inte internet i vårt rum så bara för er skull har jag sprungit hit i regnet för att kunna blogga. Inte för att det var långt då vi bor 6 meter härifrån men jag blev fortfarande blöt haha.

 

På tal om att lifta så vet jag att det kan vara farligt men eftersom att vi var fyra tjejer så känns det ju lite mer safe tycker jag. Skulle aldrig lifta med någon själv… Men ja, det gäller att vara försiktig. Är så glad att människor är så snälla och hjälpsamma i USA dock för att lifta så mycket som vi gjort det senaste dygnet hade varit betydligt mer krångligt i Sverige.

 

// So yes, guess how we got home this morning from the beach house we stayed the night in? You’re right, we hitchhiked again haha. And right now Maddy and I are sitting in a little outside launch area with a few other people. We don’t have internet in our room so I had to run here in the rain only for you guys. 

 

Speaking of hitch hiking, be careful. I know it’s a bit of a risk but since we are four girls it feels a little safer and we always know what direction to go and where to go and know a little about the area up here so that’s good as well. We’re lucky that Americans are so helpful and nice though //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna