Det blir lite hoppigt med inläggen här nu men endast för att jag inte hunnit blogga de senaste dygnet. Vår sista kväll i Waikiki innan vi åkte upp hit till North Shore spenderade vi på Cheesecake Factory och det var så bra för på Lotus Hotell som vi bodde på fick vi låna en varsin cykel för att ta oss in till Waikiki på ett lite snabbare och skönare sätt. Älskar att cykla. Har glömt bort hur härligt det faktiskt är.

 

// Sorry that the posts will jump around a little bit but that’s only because I didn’t have time blogging yesterday. This picture is from our last night we had in Waikiki before we came here. And as you can see we got to borrow some bikes from the Lotus Hotel we stayed at which was so convenient since there’s a about a 15 minute walk from their hotel into Cheesecake Factory where we wanted to and had dinner //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna