Längtar så mycket till Top Model börjar den 24e februari. Kommer verkligen sitta bänkad med Linnea. Hoppas bara vi kan se det här borta i Australien, håller tummar och tår för det, jag tror det kommer fungera.

 

På tal om Top Model så ÄR JAG MED I TOP MODEL ONLINE haha. Faktiskt en jätterolig idé som Top Model har kommit med. Ni kan se min film när jag tävlar mot Lisa och Linnea i top model online tävlingen HÄR

 

// Can’t wait for Top Model Sweden to begin the february 24th. Me and Linnea will be watching every single episode over here in the land down under. Let’s just hope that it will let us but. Speaking of Top Model I’M IN TOP MODEL ONLINE haha. Actually a very funny idea from Top Model. You can see my movie from were I competed with Lisa and Linnea in the top model online competition HERE //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna