Jag och Lisa tänkte åka till Manly för att träffa surfargrabben jag lärde känna i Hawaii. Bestämde oss sedan för att stanna hemma, försökte få Blake att bjuda in hans killkompisar på en hemmafest här men icke sa nicke så då tog jag och lisa intiativet i egna händer och skrev ett inlägg i ”svenskar i Sydney” gruppen vilket slutade i att vi nu står och lagar min favoritpasta åt fyra då två svenska killar kommer hit på middag ända från Sydney.

Vi har även dukat bordet, tänt ljus och gjort oss lite extra fina inför kvällen då man typ kan säga att detta är en blind/dubbeldejt. Så spontant men så kul!! Vi var nere och köpte lite vin förrut också och sen kom även min room-mate Dylan hem med rosor till mig. Hur gulligt?? Älskar alla hjärtans dag. En sån jävla fin dag. Ta hand om er och ha en fantastisk dag babes, xxxx

 

// Me and Lisa though about going to Manly today to meet the surfer boy I got to know in Hawaii. But decided to stay home instead, so tried to make Blake invite all his friends to have a Valentine’s party here but he refused. So me and Lisa posted a post in ”the swedish people in sydney group” and now we are cooking dinner for four since two swedish boys are coming over for dinner all the way from Sydney.

 

So we have just set the table in a Valentine’s atmosphere, with candles and roses since I would call this a blind/double date haha. So spontaneous but heaps fun. So excited. I love valentines. Have a wonderful night babes, xxxx //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna