Det är alla hjärtans dag, solen skiner, jag har gett Linnea Valentines chocolate ifrån Victoria Secret, började morgonen med en promenad, vaknade till ett ”Hey Gorgeous”, känner att livet är fantastiskt och jag är singel. Den här dagen har ju startat på allra bästa sätt. Alla hjärtans dag är ju kärlekens dag och du behöver inte vara ledsen eller känna dig ensam för att du inte har en partner att fira denna dag med för du kan lika gärna vara med din bästa vän, din syster eller din mormor. Huvudsaken för denna dag tycker jag är att visa lite extra kärlek för de du tycker mycket om.

 

// It’s Valentine’s day today, the sun is shining, I gave Linnea a box of chocolate from Victoria’s Secret, I started the morning with a walk, woke up to a ”Hey Gorgeous”, loving life and I’m single. I have to say that this day has started at it’s best. Don’t be sad cause you don’t have a partner to celebrate this day with. Valentine’s day is a day full of love and you can celebrate this loving day with your best friend, sister or grandmother too. I think that the main thing to do today is to show people you like a little extra love and appreciation //

 

 

Brukade ofta tänka: ”om jag bara hade en pojkvän jag älskade och som älskade mig mer än livet bredvid mig här just nu att dela den här fina stunden med så skulle allt vara perfekt”. Men insåg ganska snart att mitt liv inte får kretsa kring att leta efter en jävla kille eller få mig att välja bort saker och resor jag egentligen vill göra bara för en kille. Jag klarar mig bra utan en pojkvän. För jag kan visst vara lycklig och sprudla upp till tänderna trots att jag inte går och lägger mig bredvid någon jag pussar godnatt. Jag kan visst dansa på bordet och tycka att livet är helt perfekt trots att jag inte äter middag med någon som ger mig fjärilar i magen. Jag kan visst flyga runt bland rosa moln på väg hem ifrån bussen trots att jag inte precis varit på en dejt.

 

// I used to think that ”If I had a boyfriend that loved me more than life itself right now next to me my life would be perfect”. But realized pretty soon that my life can’t just be about stupid boys or affect my decisions about what I want to see and do. I’m completely fine without a boyfriend. Because I can be happy even though I don’t kiss someone goodnight. I can dance on the tables and think that my life is perfect even though I don’t eat dinner with someone who gives me butterflies. And I sure can feel like I’m in a music video on my way home from the bus stop even though I didn’t just came from a date //

 

 

Kärlek är det finaste som finns, jag vet. Men att stressa fram den eller tro att man behöver den för att vara hundra procent lycklig är inte sant. Du väljer själv om du är lycklig eller inte och vad du behöver och inte behöver för att vara lycklig. Och jag lovar dig, du behöver inte en kille som säger att han älskar dig för att vara lycklig. Det enda du behöver lära dig är att älska dig själv och att du kan välja och bestämma över din egna lycka.

 

Glad alla hjärtans dag och tack för att ni läser min blogg,

jag älskar er och här kommer ett skepp lastat med massa kärlek 

 

// Love is the most beautiful thing in the world, I know. But to hurry love or think that you need love to be 100 % happy is not true. You decided yourself if you’re happy or not and what you need and not to be happy. And I promise you, you don’t need a boy who says that he loves you to be happy. The only thing you need to learn is how to love yourself and that you are the boss over your own happiness. Happy valentine’s and thank you so much for reading my blog, I love you and here’s a lot of love from me ♥ //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna