Här kommer ännu en podcast guys. Har världens flow nu haha, nä men gjorde bara en på stranden idag i brist på annat. Gillar att göra podcasts så mycket roligare att prata än att skriva. Något speciellt ni vill att vi pratar om nästa gång eller förbättrar eller så? Vet att den blir rätt rörig och så men det är ju bättre än inget och vi gör dom ju rätt spontant och ogenomtänkt hehe.

 

Ni hittar den HÄÄÄÄÄÄR.

 

// Here’s another podcast guys. I’m just so productive hey? Well, we did this one on the beach today and it’s a bit funny. Kind of admit heaps of stuff but hehe. Anything special you want us to talk about next time? Maybe a podcast in english?? Oh well, give me feedback //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna