Var fast bestämd att jag skulle vara nykter igår när jag gick hem ifrån jobbet men hann inte ens gå innanför dörren innan jag fick en shot och sen var det igång. Blake hade massa killkompisar över som var i vardagsrummet när jag kom hem och körde beerpong och tanken var att det bara skulle bli en lugn liten förfest här hemma men det hela slutade med att det blev en brakfest.

 

Hade såååå kul igår men det var mindre roligt att städa huset imorse. Det var rosenblad över hela golvet, grekisk yoghurt i taket, killar som sov överallt i hela huset, öl över alla mina grönsaker i kylskåpet, ett kläckt ägg på frysen, flaskor i vår uppblåsbara pool på balkongen och mycket mycket mer.  

 

// I was not going to drink yesterday but before I even went in to the door at our house I got a shot and I just though why not? Blake had heaps of friends over that were playing beerpong in the living room and it was all just supposed to be some pre drinks at ours before we went to Beery but it ended up in a P-A-R-T-Y. I had so much fun but. It was only the cleaning this morning that were pretty shit doing. It was roses everywhere on the floor, greek yoghurt in the roof, boys sleeping all over our house, beer on my vegetables in the fridge, bottles in the pool on our balcony and so much more. It was mad //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna