Var ute och sprang imorse och gick ner till stranden efteråt med Lisa för ett morgondopp. Det var så mysigt och jag älskar verkligen att ligga på stranden och titta på alla surfarkillar. Finns inget mer underhållande. Resten av dagen har bestått av en massa skitsnack och The Great Gatsby och Notting Hill. Så fina filmer båda två.

 

P.S. Så är min triangel bikiniöverdel i storlek large och min underdel i storlek small.

Överdelen är en aning liten och då har jag 32DD/32DDD amerikansk storlek.

 

// Went for a run this morning and after that I went to the beach with Lisa to have a morning swim which was so nice. I seriously love laying on the beach watching the (hot) surfers haha. There’s nothing more entertaining. The rest of the day we just had a girls day and watched The Great Gatsby and Notting Hill. Btw, I have size large in the top and small in the bottoms //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna