Har precis käkat middag på surf-klubben här nere i Avoca med mina svenska tjejer och mina favoriter Gabby och Therese. Det har väldigt god mat för väldigt bra priser. Åt en supergod kyckling burgare med guacamole för 12 dollar liksom. Hur värt? Vilket fall så ligger vi just nu i soffan bara vi tjejer ensamma hemma och snackar massa skit. Så skönt att bara vara vi tjejer här hemma för en gångs skull. 

 

// Just had some dinner at the surf club down here in Avoca with my swedish girls and my favorites Gabby and Therese. The surf club has heaps of good food for awesome prices. I had a chicken burger with guacamole for 12 dollars. How good? Well, right now we’re just laying in the launch chilling. We’re home alone for once. So nice just to be us girls //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna