Hur fantastisk var inte den här morgonen? Jag älskar att gå upp tidigt för att se soluppgången och sedan ta en promenad eller dra ut och springa. Det finns ingen bättre start på dagen. Hur ska jag någonsin kunna byta ut detta? Har faktiskt lite ångest angående när jag ska åka hem och så. Tror nämligen att jag åker direkt hem ifrån Hawaii när jag ska dit nu i April och samtidigt som jag längtar lite så kan jag inte se mig själv lämna det här stället… 

 

// How amazing wasn’t this morning? I love going up early to watch the sunrise and then go for a walk or a run. There’s no better start to the day. How will I ever be able to leave this? It actually feels so sad that I’m leaving soon since I’m thinking of going home directly from Hawaii when I go there in April //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna