Åt en fruktsallad bestående av mango, kiwi, honungsmelon, jordgubbar och vindruvor till frukost imorse framför Let’s Dance. Hur gullig och charmig var inte Benjamin? Är typ kär i honom haha. Vilket fall så regnar det här i Australien idag men som tur är så jobbar jag i eftermiddag så det är najs ändå. Hörs senare, nu ska jag dricka en kopp te.

 

// Had a fruit salad with mangoes, kiwi, melon, strawberries and grapes for breakfast this morning while I watched the Swedish Let’s Dance. Oh well, it’s raining today in Australia, which sucks but doesn’t really matter for me since I’m working. I don’t really like when there’s nothing to do at work but. I rather have a busy day… Now, I’m just gonna have a cup of tea //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna