Kom precis hem ifrån en löparrunda runt sjön här i Avoca i solnedgången. Det var så vackert och min 45 minuters runda som jag brukar köra gick bättre än vanligt. Vet inte om det var för att jag laddat på min spotifylista med ny musik eller för att jag bara ville hem och lägga mig soffan och se det nya avsnittet av Beverly Hills Housewives med Moa. 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig en smoothie och sen lägga mig och titta på tv med Mois. Hon åker hem på tisdag så vi har inte många dagar kvar tillsammans vilket känns så tråkigt. Här ovan ser ni en bild på mig och henne i Sydney tidigare i veckan. 

 

// Just got back from a sunset run around the lake here in Avoca. It was so pretty and my 45 minute round went better than ever. Maybe it was because of my new songs on my spotify or because I felt tempted to get back, jump in the sofa and watch the new episode of Beverly Hills housewives with Moa. Now I’m gonna get in the shower, go a smoothie and watch tv with my bestie. She leaves on Tuesday which feels so sad… //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna