Kom precis hem ifrån en promenad/ springrunda runt sjön och nu ska jag hoppa in i duschen. Linneas familj är här så har hängt med dom idag i Erina och imorgon tror jag vi ska käka frukost ute och åka till min favoritstrand Soldiers innan det vankas sunday sesh. Drog förresten en spontan utgång igår till Terrigal Pub, hade så kul!! Det var mindre roligt att gå upp till jobbet klockan nio imorse dock. Nä, jag är så jävla high on life just nu. Puss på er!

 

// Just got back from a run around the lake and now I’m just gonna jump into the shower. Linnea’s family is here so I’ve been hanging out with them today and tomorrow we’ll probs head to my favorite beach Soldiers for a day in the sun and then it’s sunday sesh time. Went to The Pub yesterday and had so much fun. It wasn’t as fun waking up this morning but. But oh well, I’m so high on life right now. Xxxx //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna