Blev ju som vanligt sunday sesh igår. Började med pre-drinks på våra killkompisars fotbollsmatch och sen bar det iväg tillbaka hem till oss innan vi ringde två maxi-taxis och åkte till The Beery. Dansade hela kvällen och drack Southern Comfort (whisky och vodka), så gott. Idag har vi ätit den obligatoriska måndagsfrukosten nere på ett café här i Avoca med Linneas familj och nu bär det av till en liten strand som heter Spoon Bay, ska sedan åka till Tuggerah för lite shopping och yoghurtland och kanske kika förbi Maddy.

 

// Went as usual for a sunday sesh yesterday. Started with pre-drinks at a soccer game and then we went back here before we called two maxi-cabs and went to The Beery. I danced all night and drank Southern Comfort haha. Today we’re heading off to Spoon Bay, a small little beach that are supposed to be really pretty. Then we’ll go to Tuggerah for some shopping and probs yoghurt land for frozen yoghurt //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna