Åkte till Blue Mountains idag med Maddys familj, hennes pojkvän Leroy och några av Maddys mamma Julies kompisar som en liten överraskning för Julie då hon fyllde år i fredags. När vi kom dit startade vi med en kaffe på ett café och sen började vi vår tre timmars walk ner till världens finaste vattenfall. Det flöt på som bara den på vägen ner men efter en lunch nere i vattenfallet då det var dags att börja att gå upp igen så var jag ganska så död. Svetten bara rann och jag kan lova att det kändes i min rumpa och mina ben.

 

// Went to Blue Mountains today with Maddy’s family, her boyfriend Leroy and some of Maddy’s mum Julie’s friends as a surprise for Julie since it was her birthday this friday. When we got there we started of with a coffee and then we started out 3 hour walk down to the a sick and absolutely amazing waterfall. The way down to the waterfall was pretty easy and it was heaps cosy having a little lunch down there. But on the way up, I could feel it in my bum and my legs… //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna