Klippte ihop en liten video ifrån när jag och Maddy var i Hawaii i februari och med några klipp ifrån mitt älskade Australien. Låten i videon heter förövrigt Crystals för er som undrar det. Hoppas ni gillar videon! Vill ni ha fler videosar, let me know. Kram, xxx

 

P.S I den första videon får ni en liten glimt av hur The Beery ser ut som vi hänger på varje söndag för sunday sesh. Det är en utomhusbar typ precis vid vattnet och ni ser den alltså i den första filmen.

 

// Did a little video the other day with short videos from when me and Maddy were in Hawaii in february and with some movies from my lovely Australia. The song in the video is called Crystals btw. I hope you like it and if you want more videos, let me know //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna