Kommer sakna den här fantastiska tjejen så himla mycket när jag åker hem. Vi har gjort så mycket roligt tillsammans och hon får mig alltid på bra humör och är världens absolut snällaste och gulligaste tjej. Vet inte riktigt hur vi ska klara oss utan varandra jag och min andra halva men förhoppningsvis så är det inte så länge vi kommer vara ifrån varandra.

 

Vi har haft så kul tillsammans det här halvåret. Vi har varit i Hawaii, Noosa och i Surfers Paradise. Varit på Fat As Butter, Sunday sessions och The Ivy. Skydivat, surfat, varit i Blue Mountains, åkt på vattenskoter safari, firat jul och nyår tillsammans och så mycket mycket mer.

 

// I will miss this girl so incredibly much when I go back home to Sweden. We have done so much fun things together and she always makes me happy and are the most nice and sweet girl ever. I’m not sure how we’re gonna make it without each other from being so close to be thousands of miles from each other but hopefully we meet again soon //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna