Ligger i sängen och rensar telefon och hittade massivs med härliga strandbilder ifrån the land down under som jag inte visat er ännu. Så här har ni dem. Gud vad lycklig jag känner mig just nu och vad jag älskar att bo här med dom här människorna. Att jag nu om mindre än tre veckor ska lämna det här känns jättekonstigt. Jag vill stanna föralltid. Jag vill bo på stranden föralltid. Jag är inte klar med dig än Australien.  Jag har så mycket mer att se och uppleva och göra här och jag kommer komma tillbaka.

 

// Laying in my bed deleting pictures from my phone and found heaps of lovely beach shots I haven’t showed you guys yet so here you go. I’m feeling so happy right now and I love to live here with those people. I can’t believe I won’t be here in three weeks. It feels weird. I wanna stay forever. I want to live on the beach forever. But I’ll be back Australia. I’m not done with you yet. I have so much more to see and do here //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna