Har hängt på stranden hela dagen och legat och lyssnat på podcasts och musik. Vattnet är så himla skönt och varmt just nu så badade flera gånger. Annars så har jag bara jobbat en dag den här veckan och bara tagit det runt resten av dagarna. Ikväll så ska jag möta upp Maddy i Terrigal för middag, morgondagen är ännu oplanerad men på lördag blir det trav i Sydney med massa grabbar och på söndag så ska jag hitta på något med Maddys familj följt av sunday sesh. Ser verkligen fram emot helgen.

 

// Have been at the beach all day listening to podcasts and music. The water is so nice and warm right now so I went in for a swim several times. I’ve only been working on day this week so feels like I’m on vacation. Tonight I’m going to meet up with Maddy in Terrigal to have dinner somewhere, friday – no plans, saturday I’m going to the horse races in Sydney and on sunday I’m gonna do something with Maddy’s family. I’m looking forward to this weekend //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna