Idag har jag saknat mitt rum och mina saker lite extra mycket. Troligtvis för att det har varit dåligt väder och jag har tvingats ligga och kolla på serier i vår ganska äckliga säng som alla sovit i och som inte ens har ett lakan. Har tvingats trycka in mina kläder i den lilla garderoben vi delar på också och behövt borsta av fötterna varje gång jag hoppar upp i sängen för att golven är fulla med sand och skit.

 

Det låter säkert värre än vad det egentligen är. Men jag saknar att ha det riktigt rent och fräscht. Det var länge sen det var så nu. Jag saknar även alla mina kläder, har ärligt talat använt alla mina plagg här hundra gånger om så man börjar bli lite trött på dom nu. Något annat jag också saknar är att bara komma hem och så är middagen serverad på bordet. Man underskattar ofta den där hemmagjorda maten mamma och pappa brukar laga. 

 

Nog om vad jag saknar. Vet ni vad jag längtar till? Jo, kryssningen till Hawaii som jag ska på tillsammans med Maddy och *trumvirvel* hennes mamma om två veckor!!! Det har nämligen krånglat en massa med kryssningen till Hawaii eftersom att man tydligen var tvungen att ha någon som är 21 år med sig så nu ska Maddys mamma få följa med också. Det ska bli så roligt och hon blev så glad när jag smsade henne och berättade att hon också får följa med. Wiiiiiii! Skål på det.

 

// I’ve been missing my room a lot today. Our bed here in Avoca doesn’t even have a sheet and I’ve been having to put all my clothes in my and Linnea’s closet with violence today cause it’s so full and broken.. It’s heaps dirty on the floor as well and I just couldn’t bother to use the vacuum cleaner since it’s so bad. I miss having it nice and tidy because it was a while.. I miss my clothes as well so much. I’ve been using the same ones so many times over here…

 

Well, from something I’m missing to something I’m longing for… The cruise to Hawaii!!! I’m so excited, it’s only two weeks left and Maddy’s mum are gonna come with us as well which will be so much fun. It has been such hectic couple of days since we realized only a few days ago that you need someone that is the age of 21 to go on the cruise. But now Maddy’s mum is coming with us and she got so excited and happy when I texted her saying that she can come with us if she wanted to. Cheers to that //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna